Cjelodnevni_ Produženi_Poludnevni boravak

Edukativni centar Mozgaonica je mjesto gdje će Vaše dijete razviti vještine za rješavanje problema, mjesto koje podstiče donošenje odluka, motiviše kritičko razmišljanje, favoruzije timski rad, jača samopouzdanje i razvija prezentacijske vještine.

Cjelodnevni boravak u Mozgaonici nudi djeci osjećaj topline, porodičnog ambijenta jer nam je prioritet razvijati drugarstvo, osjećaj pripadnosti, poštovanje sebe i drugih.

Naš slogan je :”Gradi sebe, upotpuni drugog, sklopi prijateljstva.”

4 dnevna izbalansirana obroka ( doručak, ručak i dvije užine) obezbjedili smo u saradnji sa vrlo priznatom kompaijom MBA doo ( Slatko i slano) koji sa posebnom pažnjom pripremaju zdrave obroke za naše mališane.

Edukacijski program Think and solve, jedinstven na BH tržištu uz stručno vodstvo certifikovanih edukatora koristeći drvene didaktičke igračke kod djece razvija životne vještine poput sampouzdanja, samostalnosti, logičkog razmišljanja, kritičkog mišljenja, donošenja odluka te timskog rada.

Njemački jezik jedan put sedmično sastavni je dio našeg programa i prilika za usvajanje novih riječi i osnova konverzacije.

Art i kreativne radionice kod djece razvijaju osjećaj za estetiku, podstiču maštovitost i pomažu razvoju fine motorike.

Bez televizora, uz biblioteku knjiga, slikovnica i drvenih edukativnih igračaka dječija mašta i kreativnost nalaze primarno mjesto u našim slobodnim i usmjerenim aktivnostima.

Pristup internetu dostupan je za izbor pjesmica koje svakodnevno slušamo razvijajući muzičke, ritmičke i plesne afinitete i vještine, te za pristup online nastavi i izradi domaće zadaće školaraca, što je za djecu koja borave u cijelodnevnom boravku ( predškolci) iznimno interesantno naročito kad svi radimo rad iz likovnog ili tjelesnog odgoja kojeg su dobili naši drugari za zadaću.

U prostoru veličine preko 100 kvadrata opremljenom da zadovolji sve potrebe naših polaznika sportski kutak sa zidom za penjanje i ripstolom posebno je privlačan i u svakodnevnoj je upotrebi.

Dva velika igrališta u neposrednoj blizini Mozgaonice naša su svakodnevna destinacija kada god to vremenski uslovi dozvoljavaju.

U radnom vremenu od 7:00 do 17:30h dijete može boraviti u cjelodnevnom ili poludnevnom boravku.

Za više djece iz porodice imamo popust.

Budite slobodni da zakažete termin, posjetite nas i dobijete više informacija o našem edukativnom centru.

PRIJAVITI SE MOŽETE NA

062 702 325 ili mozgaonica.ba@gmail.com

5  ČINJENICA O MOZGAONICI

 • Realizuje Think and solve svjetski program jedinstven na BH tržištu koji koristi drvene edukativne igračke
 • Nema televizora, djeca čitaju knjige a njemački jezik je obavezan za sve polaznike jedan put sedmično
 • Ima sportski kutak za razvoj tjelesnih vještina
 • Četiri obroka dnevno za zdravu i izbalansiranu ishranu
 • Djeca neće kući jer im je Mozgaonica drugi dom i ako školarci redovno prate nastavu i rade zadaću dok predškolci rade radne listove i spremaju se za školske izazove

3  PONUDE BORAVKA

 • CJELODNEVNI BORAVAK ZA PREDŠKOLCE ( OD 4 GOD.)
 • PRODUŽENI BORAVAK ZA ŠKOLARCE (DO 14 GOD.)
 • POLUDNEVNI BORAVAK ( 5H DNEVNO)

CJENOVNIK

 • CJELODNEVNI BORAVAK   310 KM
 • PRODUŽENI BORAVAK ZA  330KM
 • POLUDNEVNI BORAVAK    200 KM

This is custom heading element

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.